طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ و آووکادو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

ساندویچ تخم مرغ و آووکادو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


ساندویچ تخم مرغ و آووکادو در این ساندویچ به جای سس مایونز از آووکادو استفاده می‌کنیم که سالم و مفید است. ماده غذایی اصلی این ساندوچ تخم مرغ است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

درون کاسه‌ای متوسط آووکادو را له کنید.

مرحله 2

آبلیمو و روغن را به آووکادو اضافه کرده و کاملاً مواد را با هم صاف کنید.

مرحله 3

تخم مرغ، کرفس، پیازچه، نمک و فلفل را به مواد کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله 4

مواد کاسه را بین دو تکه نان تست تقسیم کرده و بر روی آنها کاهو قرار دهید.

مرحله 5

دو تکه دیگر نان تست را بر روی مواد گذاشته و ساندویچ را سرو کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ساندویچ تخم مرغ و آووکادو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۸۳.۳۲ - %
چربی کل ۱۲.۵۷ - %
    چربی اشباع شده ۲.۷۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۳۸.۷۱ - %
سدیم ۲۸۶.۳۵ ۱۹ %
کربوهیدرات کل ۱۲.۰۵ ۹ %
    فیبر رژیمی ۲.۲۸ - %
    قند ۲.۹۱ - %
پروتئین ۶.۶۳ ۱۲ %
ویتامین A ۵۵۰.۳۳ ۶۱ %
کلسیم ۳۹.۹۲ ۴ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.