تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
۰
۰
لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود.
مرحله 1
برنج را به روش «طرز تهیه برنج ساده» که در سایت موجود است بجوشانید و آبکشی کنید. با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی ، با *** قیمه ساده دست کنید.
مرحله 2
3 الی 4 قاشق روغن درون تابه در دار و روی حرارت ملایم داغ کنید و لوبیا را 10 الی 20 دقیقه درون ان تفت دهید. سپس حرارت را کم کرده و قیمه را با نیم لیوان آب به لوبیا اضافه کنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید 40 الی 50 دقیقه بپزد.
مرحله 3
نیم پیمانه آب و روغن در دیگ داغ کنید و چند کفگیر برنج آبکشی شده درون آن بریزید.سپس مخلوط لوبیا و قیمه را لای برنج بریزید و برنج را روی آن کوت کنید.
مرحله 4
دیگ را با در و شعله پخش کن روی حرارت بگذارید و پس از 10 الی 12 دقیقه که برنج دم بالا داد ، نیم پیمانه آب و روغن داغ روی آن بریزید.شعله را کم کرده و دم کنی روی دیگ بگذارید. پس از 80 الی 90 دقیقه پلو با ته دیگ آماده است.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۳.۱۵ | - % |
چربی کل | ۶.۰۸ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۱۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۸ | - % |
کلسترول | ۱۳.۰۵ | - % |
سدیم | ۲۷۲.۱۷ | ۱۸ % |
کربوهیدرات کل | ۱۹.۳۴ | ۱۵ % |
فیبر رژیمی | ۳.۸۰ | - % |
قند | ۰.۷۴ | - % |
پروتئین | ۸.۰۱ | ۱۴ % |
ویتامین A | ۵۱.۳۰ | ۶ % |
کلسیم | ۳۲.۲۹ | ۳ % |
نظرات کاربران