تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
۰
۰
باقالی پلو هم مانند لوبیا پلو ، عدس پلو ، زرشک پلو و چندین پلو مخلوط دیگر، یکی از اقسام پلوهای ایرانی می باشد که بیشتر برای مهمانی ها ومجالس تهیه می شود.
مرحله 1
برنج را به مدت یک ساعت بخیسانید و در این فاصله باقالی ها را آب پز و آبکشی کنید.
مرحله 2
باقالی و برنج و شوید و روغن و نمک و زردچوبه رو مخلوط کرده و بصورت کته دم کنید.
مرحله 3
مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و هویج را به همراه رب گوجه فرنگی ، آب و نمک به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۳۸.۶۹ | - % |
چربی کل | ۵.۴۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۷۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۶.۳۲ | - % |
سدیم | ۲۷۱.۷۷ | ۱۸ % |
کربوهیدرات کل | ۱۷.۶۹ | ۱۴ % |
فیبر رژیمی | ۱.۳۸ | - % |
قند | ۰.۰۴ | - % |
پروتئین | ۴.۷۲ | ۸ % |
ویتامین A | ۱۲۹۳.۶۷ | ۱۴۴ % |
کلسیم | ۴۳.۵۳ | ۴ % |
نظرات کاربران