تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۳۱
۰
۰
شاید بتوان گفت رایج ترین نوع کوکو در کشورمان کوکو سیب زمینی است و اگر با دقت طبخ شود غذایی بسیار لذیذ است.
مرحله 1
سیب زمینی را داخل ظرفی رنده کنید. تخم مرغ ها را دورن کاسه ای بشکنید و با اندکی نمک بزنید. زعفران را در اندکی آب داغ حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.
مرحله 2
تخم مرغ ها را روی سیب زمینی بریزید و با چنگال مخلوط کنید (چنگ نزنید و با همزن مخلوط نکنید ، چون شل و لیز می شود)
مرحله 3
مقدار لازم از روغن را درون تابه دو کف تفلون روی حرارت ملایم داغ کنید. مایه کوکو را در روغن بریزید و با پشت کفگیر پهن کنید تا تمام تابه را پر کنید. در تابه را بگذارید و کوکو را 30 الی 35 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. (خمیر سیب زمینی همگیری ندارد و اگر آن را برگردانید احتمال خرد شدنش زیاد است. اگر میخواهید هر دو روی کوکو را سرخ کنید ، بهتر است ان را به شکل چند قرص به پهنای حداکثر 10 سانتی متر در تابه بریزید تا بتوان آن را با کمک کفگیر برگرداند. اگر کوکو خرد شد یک تخم مرغ دیگر به خمیر اضافه کنید)
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۷.۴۷ | - % |
چربی کل | ۹.۷۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۷۱ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۱ | - % |
کلسترول | ۱۱۹.۹۳ | - % |
سدیم | ۵۳.۶۲ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۱۲.۴۸ | ۱۰ % |
فیبر رژیمی | ۱.۱۰ | - % |
قند | ۰.۶۶ | - % |
پروتئین | ۵.۰۹ | ۹ % |
ویتامین A | ۱۷۵.۵۵ | ۲۰ % |
کلسیم | ۲۲.۹۸ | ۲ % |
نظرات کاربران