طرز تهیه دمپختک


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۵

clapping

۰

cooking

۰

دمپختک

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از غذاهای بسیار لذیذ است که از قدیم طرفدارن زیادی دارد . میتوانید این غذا را همراه با مرغ و ماهی و یا بصورت خالی نوش جان کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در یک ظرف مناسه ، کمی روغن داغ کنید ، پیاز خرد شده را داخل روغن ریخته و به آن زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. باقالی را به همراه کمی آب به ترکیبمان اضافه کرده و زمان دهید تا باقالی ها نیم پز شوند.

تصویر  مرحله 1 پخت دمپختک

مرحله 2

برنج را خیس کرده و آبکشی کنید و پس از نیم پز شده باقالی ها به آن اضافه کنید (آب غذا نباید بیشتر از یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد)

مرحله 3

حرارت زیر ظرف را زیاد کرده و منتظر بانید تا آب آن تبخیر شود سپس آن را دم بیندازید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی دمپختک

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۲۷.۲۶ - %
چربی کل ۶.۴۲ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱۵۰.۳۲ ۱۰ %
کربوهیدرات کل ۱۴.۴۸ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۲.۱۷ - %
    قند ۰.۸۰ - %
پروتئین ۳.۲۳ ۶ %
ویتامین A ۱۲۷.۵۰ ۱۴ %
کلسیم ۱۶.۱۲ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.