طرز تهیه شوید پلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۶

clapping

۰

cooking

۰

شوید پلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


شوید پلو یکی از انواع پلو ها مجلسی و خوشمزه ایرانی می باشد. شما می توانید این پلو لذیذ و خوش آب و رنگ را در خانه برای مهمان هایتان تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در مرحله اول برنج را بشویید و اجازه دهید همراه با نمک کمی خیس بخورد. ظرف مناسبی را جدا کرده و برنج و نمک را همراه با مقدار مناسبی آب در آن بریزید ، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه بدهید تا زمان مناسب برای آبکشی ، بجوشد.

تصویر  مرحله 1 پخت شوید پلو

مرحله 2

برنج را آبکشی کنید. ته ظرف را چرب کنید و تعدادی شوید سالم و یک نان در ته ظرف قرار دهید. برنج را لایه لایه درون قابلمه بریزید و روی آن آب روغن بریزید و زمان بدهید تا دم بکشد.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی شوید پلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۱۹.۷۰ - %
چربی کل ۱۵.۷۲ - %
    چربی اشباع شده ۱.۶۳ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۲۷۸.۳۶ ۱۹ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۷۶ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۸۱ - %
    قند ۰.۰۳ - %
پروتئین ۲.۴۸ ۴ %
ویتامین A ۲۱۶۳.۱۲ ۲۴۰ %
کلسیم ۶۴.۰۷ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.