طرز تهیه شربت سکنجبین


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

شربت سکنجبین

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از شربت های سنتی ایرانی است که از دیرباز مهمان فصول گرم بوده است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

شکر را با هفت لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.

تصویر  مرحله 1 پخت شربت سکنجبین

مرحله 2

همان طوری که قابلمه روی حرارت است چند برگ نعنای تازه تمیز کرده و با نخ به هم ببندید و داخل شکر و آب بگذارید تا شربت به اصطلاح قوام بیایدو آرام آرام طعم نعنا را به خود بگیرد.

مرحله 3

شربت که قوام آمد ، سرکه را داخل قابلمه شربت ریخته و پس از اینکه شربت چند دقیقه جوشید ، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله 4

بعد از اینکه شربت سرد شد ، آن را از صافی رد کنید و در شیشه ای تمیز و خشک بریزید( باید آن را در جای خنک نگهدارید)

مرحله 5

در مرحله آخر ، کمی زعفران دم کرده هم به شربت اضافه کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی شربت سکنجبین

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۵۲.۷۰ - %
چربی کل ۰.۰۰ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱.۴۰ ۰ %
کربوهیدرات کل ۶۳.۶۰ ۴۹ %
    فیبر رژیمی ۰.۰۱ - %
    قند ۶۳.۴۸ - %
پروتئین ۰.۰۰ ۰ %
ویتامین A ۳.۱۲ ۰ %
کلسیم ۲.۹۸ ۰ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.