ویتامین E

ویتامین E با نام آلفا توکوفرول مهمترین آنتی اکسیدان محلول در چربی است که به محافظت از سلولها و بافتها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد اکسیژن که در هنگام متابولیسم اکسیژن سلولها ایجاد می شود، کمک می کند.

ویتامین E با نام آلفا توکوفرول مهمترین آنتی اکسیدان محلول در چربی است که به محافظت از سلولها و بافتها در برابر آسیب رادیکالهای آزاد اکسیژن که در هنگام متابولیسم اکسیژن سلولها ایجاد می شود، کمک می کند.
منابع : دانه های روغنی و روغن های گیاهی مانند جوانه گندم، تخمه آفتابگردان، روغن سویا و کانولا، بادام، فلفل قرمز و اسفناج

منابع :

منابع : دانه های روغنی و روغن های گیاهی مانند جوانه گندم، تخمه آفتابگردان، روغن سویا و کانولا، بادام، فلفل قرمز و اسفناج

غذاهای سرشار از ویتامین E