شورتنینگ ترکیب گیاهی(خانگی)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 164.9 میکرو گرم
مارگارین قالبی 80٪ چربی(روغن معمولی و روغن هیدروژنه ذرت و سویا)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 103.8 میکرو گرم
مخلوط کره و مارگارین(روغن سویا و کره)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 72.3 میکرو گرم
ذرت بو داده(در مایکروویو)، با روغن نیمه هیدروژنه
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 70 میکرو گرم
پودر جایگزین خامه
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 68.2 میکرو گرم
کراکر ساندویچ پنیری با فیلینگ پنیر
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 64.3 میکرو گرم
کراست آماده پای(نوع کوکی شکلاتی)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 64.1 میکرو گرم
پودینگ موزی معمولی(مخلوط خشک)، با شیر 2٪ چربی
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 62.4 میکرو گرم
کراست پای عمیق منجمد(پخته در حرارت خشک)، با آرد غنی شده
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 61.4 میکرو گرم
مارگارین معمولی ترکیبی(80٪ چربی)، در ظرف وان شکل، با نمک، با ویتامین D
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 53.6 میکرو گرم
مارگارین معمولی ترکیبی(80٪ چربی)، در ظرف وان شکل، با نمک
کراست پای عمیق(منجمد، نپخته، با آرد غنی شده
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 51.7 میکرو گرم
چیپس تورتیلا ساده نمکی(ذرت سفید)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 43.7 میکرو گرم
چیپس تورتیلا بی نمک(ذرت سفید)
سیب زمینی سرخ شده(در روغن گیاهی)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 42.8 میکرو گرم
کراکر ساندویچی، با فیلینگ کره بادام زمینی
وافل منجمد(ساده)، تست شده، آماده گرم کردن
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 35.5 میکرو گرم
دونات(با مخمر ورآورنده)، گلیز شده، غنی شده(حاوی نان بان عسلی)
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 34.4 میکرو گرم
کراست پای منجمد(غنی شده)، پخته در حرارت خشک
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 34.1 میکرو گرم
کراکر ساندویچی پنیری با کرم کره بادام زمینی
میزان Vitamin K (Dihydrophylloquinone) موجود : 33 میکرو گرم