طرز تهیه خورشت قورمه سبزی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۲

clapping

۰

cooking

۰

خورشت قورمه سبزی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


قورمه سبزی را می توان به جرات معروف ترین غذای ایرانی نامید. در پخت قورمه سبزی اگر نکات انتخاب سبزی و پخت قورمه سبزی رعایت شود ، منجر به آماده شدن یک خورشت قورمه سبزی بسیار لذیذ خواهد شد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۵ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا سبزی را پاک کرده و جداگانه شسته ، سبزی ها را ریز جدا خرد می کنیم. داخل قابلمه ای یک سوم روغن ریخته و تره ریز خرد شده را اضافه می کنیم ، بر روی حرارت بالابصورت مرتب هم می زنیم و بعد از گذشت حدود 20 دقیقه که آبش گرفته شد ، گشنیز و جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و 5 دقیقه حرارت می دهیم. (جعفری و گشنیز چون لطیف هستند در حرارت طولانی عطرشان را از دست می دهند برای همین بعد از گرفته شدن آب تره به آن اضافه می شوند)

مرحله 2

قبل از برداشتن قابلمه از روی حرارت ، شنبلیله را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت می دهیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم. سپس سبزی سرخ شده را روی یک سطح شیب دار قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود.

مرحله 3

یک پیمانه لوبیا را با یک قاشق چای خوری نمک ، یک ساعت قبل با آب ولرم خیس کنید ، سپس آب آن را گرفته و با آب کافی بر روی حرارت بالا بپزید.

مرحله 4

2 الی 3 قاشق غذاخوری روغن داخل یک قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار می دهیم و سپس پیاز نگینی خرد شده و گوشت خرد شده را اضافه می کنیم ، 1 قاشق مربا خوری زردچوبه و مقدار کمی فلفل سیاه اضافه کرده ، مرتب هم زده تا پیاز آب شود و آب پیاز داخل گوشت نفوذ کند.

مرحله 5

وقتی گوشت خوب تفت خورد ، 4 لیوان آب جوش اضافه می کنیم و بعد از پختن ، شعله را ملایم کرده و سبزی سرخ شده را با یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه می کنیم تا رنگ سبزی داخل خورشت بماند. در صورتی که آب خورشت کم است هروقت نیاز بود یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. به هیچ وجه آب سرد اضافه نکنید

مرحله 6

پیاز داغ را اضافه کرده و حدود 20 الی 30 دقیقه زمان دهید تا بجوشد. لیمو عمانی را 10 تا 15 دقیقه آخر به خورشت اضافه می کنیم. لیمو عمانی اگر زودتر اضافه شود ، باعث تلخی خورشت می شود. (لیمو عمانی را از قبل توسط چنگال سوراخ می کنیم و 20 دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم تا نرم شود)

مرحله 7

15 دقیقه آخر لوبیا را اضافه می کنیم و زمانی که جا افتاد حرارت را خاموش کرده و آب لیمو و آبغوره را اضافه می کنیم.

نکات و یادداشت ها

بعضی ها لوبیا را همراه با گوشت می پزند که باعث می شود لوبیا روغن گوشت را به خود گرفته و بوی آن نامطبوع شود -
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی خورشت قورمه سبزی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۴۱.۹۰ - %
چربی کل ۶.۵۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۳۳.۴۴ - %
سدیم ۲۷۲.۳۲ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۷.۸۸ ۶ %
    فیبر رژیمی ۱.۸۳ - %
    قند ۲.۰۴ - %
پروتئین ۱۳.۲۴ ۲۴ %
ویتامین A ۱۳۳.۲۲ ۱۵ %
کلسیم ۵۴.۹۶ ۵ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.