کوکی گردویی

کوکی گردویی

کوکی ها به عنوان یک میان وعده یا شیرینی طرفداران زیادی دارد و کوکی گردویی از لذیذترین نوع کوکی ها است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱۰ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی کوکی گردویی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله 2

در یک ظرف کوچک ، آرد و نمک را با هم الک می کنیم.

مرحله 3

در یک ظرف بزرگ ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم هم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.

مرحله 4

درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم ، فقط در حدی که یکدست شوند.

مرحله 5

گردو ها را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله 6

با یک قاشق بستنی ، از مایه برمیداریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم و با فاصله از هم می گذاریم.

مرحله 7

روی هر کوکی را با نصف گردو تزیین می کنیم و سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد.