طرز تهیه کوکی گردویی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

کوکی گردویی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کوکی ها به عنوان یک میان وعده یا شیرینی طرفداران زیادی دارد و کوکی گردویی از لذیذترین نوع کوکی ها است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۱۰ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله 2

در یک ظرف کوچک ، آرد و نمک را با هم الک می کنیم.

مرحله 3

در یک ظرف بزرگ ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم هم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.

مرحله 4

درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم ، فقط در حدی که یکدست شوند.

مرحله 5

گردو ها را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله 6

با یک قاشق بستنی ، از مایه برمیداریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم و با فاصله از هم می گذاریم.

مرحله 7

روی هر کوکی را با نصف گردو تزیین می کنیم و سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کوکی گردویی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۵۴۷.۶۳ - %
چربی کل ۴۳.۰۵ - %
    چربی اشباع شده ۲۱.۷۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۲۰.۵۳ - %
سدیم ۲۲۰.۵۲ ۱۵ %
کربوهیدرات کل ۳۸.۲۵ ۲۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۳ - %
    قند ۱۹.۳۷ - %
پروتئین ۵.۲۷ ۹ %
ویتامین A ۱۰۶۳.۳۷ ۱۱۸ %
کلسیم ۴۶.۹۲ ۵ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.