کوکی گردویی

کوکی گردویی

کوکی ها به عنوان یک میان وعده یا شیرینی طرفداران زیادی دارد و کوکی گردویی از لذیذترین نوع کوکی ها است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱۰ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی کوکی گردویی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله 2

در یک ظرف کوچک ، آرد و نمک را با هم الک می کنیم.

مرحله 3

در یک ظرف بزرگ ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت 3 دقیقه با درجه متوسط هم می زنیم تا کاملا یکنواخت شود. سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم هم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.

مرحله 4

درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم ، فقط در حدی که یکدست شوند.

مرحله 5

گردو ها را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله 6

با یک قاشق بستنی ، از مایه برمیداریم و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم و با فاصله از هم می گذاریم.

مرحله 7

روی هر کوکی را با نصف گردو تزیین می کنیم و سینی را به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.