طرز تهیه ته چین عربی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۱/۳۱

clapping

۰

cooking

۰

ته چین عربی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


ته چین عربی از جمله غذاهای مجلسی پرطرفدار بوده که یک غذای بین المللی بوده و در این بخش طرز تهیه آن برای شما علاقمندان قرار داده شده است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

مرغ را از شب قبل یا حداقل 2 ساعت قبل با مقداری کره ، زعفران ، آب لیمو ترش ، برگ بو و یک لیوان آب پیاز مزه دار کنید.

مرحله 2

ظرف نچسبی را چرب کرده ، تکه های مرغ را در آن بچینید و مابین آنها گوجه فرنگی های خرد شده را بچینید و روی مرغ ها را با کاهو بپوشانید.

مرحله 3

در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی برسانید و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی ان قرار دهید. همین کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.

مرحله 4

بقیه زعفران را روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. کمی کره روی برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسبی برگردانید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی ته چین عربی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۶۶.۴۳ - %
چربی کل ۴.۷۶ - %
    چربی اشباع شده ۲.۴۴ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۲۱.۷۶ - %
سدیم ۱۰۱.۵۵ ۷ %
کربوهیدرات کل ۲۳.۹۴ ۱۸ %
    فیبر رژیمی ۱.۳۰ - %
    قند ۰.۸۹ - %
پروتئین ۶.۷۶ ۱۲ %
ویتامین A ۳۳۹۸.۳۰ ۳۷۸ %
کلسیم ۲۵.۹۲ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.