ته چین عربی از جمله غذاهای مجلسی پرطرفدار بوده که یک غذای بین المللی بوده و در این بخش طرز تهیه آن برای شما علاقمندان قرار داده شده است. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
مرغ را از شب قبل یا حداقل 2 ساعت قبل با مقداری کره ، زعفران ، آب لیمو ترش ، برگ بو و یک لیوان آب پیاز مزه دار کنید.
مرحله 2
ظرف نچسبی را چرب کرده ، تکه های مرغ را در آن بچینید و مابین آنها گوجه فرنگی های خرد شده را بچینید و روی مرغ ها را با کاهو بپوشانید.
مرحله 3
در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی برسانید و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی ان قرار دهید. همین کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
مرحله 4
بقیه زعفران را روی برنج ریخته و برنج را به مدت 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد. کمی کره روی برنج قرار دهید و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسبی برگردانید.
نظرات