تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۱۷
۰
۰
طرز تهیه شوید باقالی پلو ساده و مجلسی که علاوه بر دون بودن دارای ته دیگ قالبی کته ای نیز می باشد.
مرحله 1
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس دهید. باقالی را پوست بگیرید و با مقداری آب درون قابلمه بریزید و بجوشانید تا نرم شود سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( مغز برنج خام باشد ).
مرحله 2
ته ظرف کمی روغن بریزید و ته دیگ بگذارید و روی آن مقداری از مخلوط برنج و باقالی بریزید. مقداری از شوید تازه و خرد شده روی برنج بریزید ، مجدد لایه ای برنج و باقالی بریزید و روی آن شوید تازه و خرد شده بریزید تا تمام شود.
مرحله 3
یک لیوان آب جوش ، زعفران دم کرده و نیمی از کره را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن و پخت برنج باقی مانده کره را روی شوید باقلا پلو بریزید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۵.۷۴ | - % |
چربی کل | ۴.۴۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۶۵ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۱.۰۱ | - % |
سدیم | ۵۵.۱۸ | ۴ % |
کربوهیدرات کل | ۲۵.۰۵ | ۱۹ % |
فیبر رژیمی | ۱.۲۴ | - % |
قند | ۰.۳۵ | - % |
پروتئین | ۳.۴۲ | ۶ % |
ویتامین A | ۲۰۰.۱۱ | ۲۲ % |
کلسیم | ۱۶.۹۲ | ۲ % |
نظرات کاربران