طرز تهیه باقالی پلو


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۰۱

clapping

۰

cooking

۰

باقالی پلو

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


طرز تهیه شوید باقالی پلو ساده و مجلسی که علاوه بر دون بودن دارای ته دیگ قالبی کته ای نیز می باشد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۵ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس دهید. باقالی را پوست بگیرید و با مقداری آب درون قابلمه بریزید و بجوشانید تا نرم شود سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( مغز برنج خام باشد ).

مرحله 2

ته ظرف کمی روغن بریزید و ته دیگ بگذارید و روی آن مقداری از مخلوط برنج و باقالی بریزید. مقداری از شوید تازه و خرد شده روی برنج بریزید ، مجدد لایه ای برنج و باقالی بریزید و روی آن شوید تازه و خرد شده بریزید تا تمام شود.

مرحله 3

یک لیوان آب جوش ، زعفران دم کرده و نیمی از کره را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن و پخت برنج باقی مانده کره را روی شوید باقلا پلو بریزید.

نکات و یادداشت ها

در صورت استفاده از شوید خشک از مقدار بیشتری آب و روغن هنگام دم کردن برنج استفاده کنید تا پلو در انتها خشک نشود ( برای این مقدار مواد نصف لیوان شوید خشک مناسب است )
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی باقالی پلو

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۵.۷۴ - %
چربی کل ۴.۴۵ - %
    چربی اشباع شده ۲.۶۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱۱.۰۱ - %
سدیم ۵۵.۱۸ ۴ %
کربوهیدرات کل ۲۵.۰۵ ۱۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۲۴ - %
    قند ۰.۳۵ - %
پروتئین ۳.۴۲ ۶ %
ویتامین A ۲۰۰.۱۱ ۲۲ %
کلسیم ۱۶.۹۲ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.