طرز تهیه شوید باقالی پلو ساده و مجلسی که علاوه بر دون بودن دارای ته دیگ قالبی کته ای نیز می باشد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۱۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۵ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس دهید. باقالی را پوست بگیرید و با مقداری آب درون قابلمه بریزید و بجوشانید تا نرم شود سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( مغز برنج خام باشد ).
مرحله 2
ته ظرف کمی روغن بریزید و ته دیگ بگذارید و روی آن مقداری از مخلوط برنج و باقالی بریزید. مقداری از شوید تازه و خرد شده روی برنج بریزید ، مجدد لایه ای برنج و باقالی بریزید و روی آن شوید تازه و خرد شده بریزید تا تمام شود.
مرحله 3
یک لیوان آب جوش ، زعفران دم کرده و نیمی از کره را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن و پخت برنج باقی مانده کره را روی شوید باقلا پلو بریزید.
نظرات