باقالی پلو

باقالی پلو

طرز تهیه شوید باقالی پلو ساده و مجلسی که علاوه بر دون بودن دارای ته دیگ قالبی کته ای نیز می باشد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۵ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی باقالی پلو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس دهید. باقالی را پوست بگیرید و با مقداری آب درون قابلمه بریزید و بجوشانید تا نرم شود سپس برنج را اضافه کنید ، پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( مغز برنج خام باشد ).

مرحله 2

ته ظرف کمی روغن بریزید و ته دیگ بگذارید و روی آن مقداری از مخلوط برنج و باقالی بریزید. مقداری از شوید تازه و خرد شده روی برنج بریزید ، مجدد لایه ای برنج و باقالی بریزید و روی آن شوید تازه و خرد شده بریزید تا تمام شود.

مرحله 3

یک لیوان آب جوش ، زعفران دم کرده و نیمی از کره را مخلوط کنید و روی برنج بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن و پخت برنج باقی مانده کره را روی شوید باقلا پلو بریزید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.