تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
۰
۰
خورش هویج با گوشت مرغ از آن دسته خورش هایی است که زود و راحت درست میشود چون می دانید که گوشت مرغ در مقایسه با گوشت قرمز زود تر پخته می شود.
مرحله 1
ابتدا پیاز را پوست گرفته و تمیز شسته و خیلی ریز در داخل قابلمه نچسب و مناسبی خرد می کنیم سپس روغن سرخ کردنی را اضافه نموده و قابلمه را روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم و پیاز را تفت می دهیم بعد از دو الی سه دقیقه که از خامی در آمد و سبک شد گوشت مرغ را در اندازه های کوچک تری خرد کرده و تمیز شسته سپس به همراه مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه می کنیم و مواد را هم زده و زیر و رو می کنیم تا کم کم رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله 2
بعد در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مجددا مواد را هم زده و زیر و رو می کنیم تا هم رب گوجه فرنگی با سایر مواد قاطی شود و هم از خامی در آمده و کمی سرخ شود.
مرحله 3
حال در ادامه هویج ها را بعد از پدست گرفتن و تمیز شستن آن ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و همراه کره به مواد مخلوطی اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کره ذوب شود و تا با سایر مواد ترکیب شده و هویج خرد شده را کمی نرم کند. کره در خوش طعم کردن خورش هویج خیلی تاثیر دارد.
مرحله 4
سپس آلو بخارا ها را بعد از شستن و آبکشی که بهتر است حدود 40 الی 50 دقیقه قبل در ظرف پر از آبی بریزیم تا خیس بخورد و نرم شود را به مواد در حال تفت اضافه می کنیم و خوب زیر و رو کرده و هم می زنیم.
مرحله 5
سپس برای این که گوشت مرغ و هویج خرد شده به همراه سایر مواد خوب پخته و مزه دار شوند یک الی دو لیوان آب اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه قل زدن درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کرده تا خورش هویج به مدت 40 دقیقه بپزد.
مرحله 6
بعد در این فاصله زعفران را با استفاده از هاونگ سنگی پوره می کنیم و در داخل ظرف درب داری ریخته و آب جوش را اضافه نموده و ظرف را روی حرارت ملایم مانند بخار آب گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس زعفران دم کرده را به خورش هویج اضافه می کنیم و مواد را هم می زنیم و اجازه می دهیم 10 الی 15 دقیقه دیگر خورش بجوشد تا به غلظت کافی برسد.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۸۸.۸۲ | - % |
چربی کل | ۱۲.۰۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۴.۲۳ | - % |
چربی ترانس | ۰.۶۶ | - % |
کلسترول | ۳۴.۹۰ | - % |
سدیم | ۳۸۷.۶۶ | ۲۶ % |
کربوهیدرات کل | ۱۲.۱۸ | ۹ % |
فیبر رژیمی | ۲.۱۳ | - % |
قند | ۶.۵۷ | - % |
پروتئین | ۹.۲۲ | ۱۶ % |
ویتامین A | ۵۰۲۷.۹۰ | ۵۵۹ % |
کلسیم | ۲۴.۵۹ | ۲ % |
نظرات کاربران