طرز تهیه واویشکا با مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۰

clapping

۰

cooking

۰

واویشکا با مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


واویشکا مرغ یکی از خوراک های بسیار فوری و خوشمزه می باشد که می توانید به راحتی برای روز های که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید تهیه کنید. واوایشکا مرغ همانند رسپی های دیگر واویشکا بریا گیلان می باشد. واویشکا مرغ را می توانید هم با نان تازه و هم با پلو سرو کنید و می توان بی شک طعم آن را فوق العاده دانست.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه واویشکا مرغ گیلانی ابتدا گوشت مرغ را به صورت نوراهای نازک یا به صورت حبه ای خرد می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله 2

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به همراه پیاز تفت می دهیم. در ادامه سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیمف سپس یک دقیقه تفت می دهیم.

مرحله 3

در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله 4

در این مرحله مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی سرخ شد و رنگش تغییر کرد، گوجه فرنگی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم.

مرحله 5

برای خوشرنگ تر شدن واویشکا می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب هم به تابه اضافه کنیم و به خوبی تفت دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در پایان این غذای خوشمزه را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی واویشکا با مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۲.۲۲ - %
چربی کل ۷.۶۵ - %
    چربی اشباع شده ۱.۸۳ - %
    چربی ترانس ۱.۰۷ - %
کلسترول ۳۳.۹۵ - %
سدیم ۳۳۰.۴۳ ۲۲ %
کربوهیدرات کل ۴.۱۶ ۳ %
    فیبر رژیمی ۰.۷۵ - %
    قند ۱.۴۶ - %
پروتئین ۱۱.۸۷ ۲۱ %
ویتامین A ۲۳۶.۹۶ ۲۶ %
کلسیم ۱۵.۹۵ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.