طرز تهیه سالاد اندونزی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد اندونزی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یکی از سالادهای خوب و بسیار خوشمزه کشور اندونزی می باشد. این سالاد شباهت های زیادی به سالاد کلم سفید ایرانی می باشد البته برخی مواد در این دو سالاد متفاوت است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا هویج را به صورت آبپز یا بخارپز می پزیم و به صورت خلالی بسیار نازک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کلم قرمز و کلم سفید را به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم.

مرحله 2

خیارشور را نیز به صورت رشته ای نازک خرد کرده و با فشار دست آبش اضافی اش را می گیریم تا باعث آبکی شدن سالاد نشود. کالباس را نیز در ادامه به صورت رشته های نازک خرد کرده و به همراه دیگر مواد داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله 3

برای نخود فرنگی و ذرت می توانید از کنسرو آماده یا ذرت و نخودفرنگی آبپز شده استفاده کنیم. در صورتی که از کنسرو استفاده کنیم کافیست آب اضافی شان را گرفته سپس به دیگر مواد اضافه کنیم. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم.

مرحله 4

در این مرحله چند قاشق سس مایونز را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و آبلیمو در یک کاسه کوچک می ریزیم، سپس با مقدار کمی آب سس مایونز را رقیق می کنیم و روی سالاد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله 5

حالا تقریبا سالاد ما آماده است، آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. در آخر ظرف سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس به طور کامل به خورد مواد سالاد برود.

مرحله 6

.

نکات و یادداشت ها

اگر می خواهید از کشمش در سالاد خود استفاده کنید حتما از کشمش پلویی استفاده کنید. کشمش را از ۲۰ دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید تا به خوبی نرم شود، سپس در پایان پس از اینکه سالاد آماده شد به سالاد اضافه کنید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد اندونزی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۱۸.۹۳ - %
چربی کل ۸.۳۵ - %
    چربی اشباع شده ۰.۳۸ - %
    چربی ترانس ۰.۰۱ - %
کلسترول ۱.۱۸ - %
سدیم ۲۷۱.۴۹ ۱۸ %
کربوهیدرات کل ۸.۲۶ ۶ %
    فیبر رژیمی ۱.۹۹ - %
    قند ۲.۸۵ - %
پروتئین ۳.۷۶ ۷ %
ویتامین A ۲۳۲۵.۷۷ ۲۵۸ %
کلسیم ۱۸.۹۷ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.