سالاد پاستا و اسفناج

سالاد پاستا و اسفناج

تابستان فصل خوردن سالادهای مختلف در کنار خانواده و چه چیزی میتونه بهتر از یک سالاد کاملا گیاهی و مقوی باشه؟ ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد پاستا و اسفناج

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

در یك قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با كمی روغن و نمك داخل آن بریزید. صبر كنید تا پاستا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و كنار بگذارید.

مرحله 2

در یك تابه كمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. كالباس‌ها را به صورت تكه‌های ۱ در ۴ سانت برش بزنید، سپس آنها را داخل تابه سرخ كنید تا طلایی و برشته شوند. كالباس‌های برشته شده را داخل یك كاسه‌ی مناسب بریزید و كنار بگذارید.

مرحله 3

گوجه‌ها را بشویید، سپس آنها را از وسط خرد كنید. گوجه‌های خرد شده را داخل یك ظرف بریزید. اسفناج‌های خرد شده را هم داخل ظرف بریزید. پاستای پخته را هم همراه با كمی نمك و فلفل اضافه كنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.

مرحله 4

در یك كاسه سس فرانسوی، سس مایونز، سس خردل، روغن كنجد و مقداری نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود. مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك اضافه كنید.

مرحله 5

در این مرحله سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تاسس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود.