طرز تهیه سالاد پاستا و اسفناج


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد پاستا و اسفناج

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


تابستان فصل خوردن سالادهای مختلف در کنار خانواده و چه چیزی میتونه بهتر از یک سالاد کاملا گیاهی و مقوی باشه؟

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

در یك قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با كمی روغن و نمك داخل آن بریزید. صبر كنید تا پاستا نرم شود، سپس آن را داخل سبد بریزید و كنار بگذارید.

مرحله 2

در یك تابه كمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. كالباس‌ها را به صورت تكه‌های ۱ در ۴ سانت برش بزنید، سپس آنها را داخل تابه سرخ كنید تا طلایی و برشته شوند. كالباس‌های برشته شده را داخل یك كاسه‌ی مناسب بریزید و كنار بگذارید.

مرحله 3

گوجه‌ها را بشویید، سپس آنها را از وسط خرد كنید. گوجه‌های خرد شده را داخل یك ظرف بریزید. اسفناج‌های خرد شده را هم داخل ظرف بریزید. پاستای پخته را هم همراه با كمی نمك و فلفل اضافه كنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.

مرحله 4

در یك كاسه سس فرانسوی، سس مایونز، سس خردل، روغن كنجد و مقداری نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود. مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك اضافه كنید.

مرحله 5

در این مرحله سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تاسس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد پاستا و اسفناج

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۲۳.۰۰ - %
چربی کل ۱۳.۹۵ - %
    چربی اشباع شده ۲.۶۳ - %
    چربی ترانس ۰.۴۱ - %
کلسترول ۱۵.۰۱ - %
سدیم ۵۰۰.۱۶ ۳۳ %
کربوهیدرات کل ۱۹.۵۸ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۱.۴۲ - %
    قند ۲.۷۶ - %
پروتئین ۴.۹۰ ۹ %
ویتامین A ۶۱۴.۰۵ ۶۸ %
کلسیم ۳۱.۱۲ ۳ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.