طرز تهیه سالاد سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد سیب زمینی یکی از سالادهایی است که به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا آن را تهیه و سرو می کنند. این سالاد به روش های مختلف تهیه می شود و طبق ذائقه می توان تنوع مواد را کم یا زیاد کرد اما چیزی که در همه سالاد های سیب زمینی ثابت است، سیب زمینی و شوید است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم.

مرحله 2

حالا اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل پخته شوند، سپس پوست آن ها را کنده و به صورت مکعبی خرد می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. هویج پخته را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

مرحله 3

ذرت پخته و نخود فرنگی پخته شده را هم اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای سرعت بخشیدن به کار می توانیم از کنسرو ذرت و کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنیم. در ادامه کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به سالاد اضافه می کنیم.

مرحله 4

در این مرحله برای تهیه سس مخصوص یک کاسه دیگر انتخاب می کنیم، سپس سس مایونز را به همراه ماست خامه ای و شوید به آن اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا سس یکدست شود.

مرحله 5

در این مرحله سس را به سالاد اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا سس همه مواد را پوشش دهد. در ادامه سالاد را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت قرار می دهیم تا استراحت کند و مزه ها به خورد هم برود. سپس آن را سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۵.۸۲ - %
چربی کل ۹.۳۳ - %
    چربی اشباع شده ۰.۵۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۱ - %
کلسترول ۲.۲۷ - %
سدیم ۱۵۳.۲۸ ۱۰ %
کربوهیدرات کل ۱۴.۵۰ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۱.۶۱ - %
    قند ۲.۱۰ - %
پروتئین ۴.۱۱ ۷ %
ویتامین A ۱۴۷۱.۲۹ ۱۶۳ %
کلسیم ۱۳.۹۷ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.