سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. یکی از این نوع سالاد ها، سالاد سیب زمینی و تخم مرغ است که از سیب زمینی و تخم مرغ به همراه سبزیجات تازه تهیه می شود. این سالاد را می توان به عنوان وعده شام یا پیش غذا در ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۳۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۸ نفر
مواد تشکیل دهنده
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را شسته و به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس در یک قابلمه با کمی آب و نمک می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا با حرارت ملایم آب جوش آید.
مرحله 2
بعد از این که آب به جوش آمد، برای ۵ دقیقه اجازه می دهیم تا سیب زمینی ها با در باز پخته شود اما شکل خود را از دست ندهد. اگر سیب زمینی بیش از حد پخته شود، پس از اینکه با دیگر مواد ترکیب شود، له شده و ظاهر سالاد خراب می شود.
مرحله 3
در این مرحله سیب زمینی ها را در آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب آن خارج شود و خنک شود. یک کاسه بزرگ بر می داریم. همه مواد سس غیر از پیازچه ها را با هم مخلوط می کنیم. سبزی ها را باید ریز ساطوری کنیم.
مرحله 4
سیب زمینی ها را هم اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را هم به صورت حلقه ای و اسلایسی برش می زنیم و اضافه می کنیم. در انتها، پیازچه ها را ریز خرد می کنیم و با فلفل سیاه روی سالاد می پاشیم.
نظرات