طرز تهیه سالاد فصل


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد فصل

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد فصل یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی ها هم کاربرد دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا کاهو و کلم را به صورت خلالی نازک خرد کنید و از یک سمت دیس به صورت شکل سالاد می ریزیم و قوس می دهیم.

مرحله 2

در ادامه هویج را پوست گرفته و خلالی کنید و در کنار کلم یا کاهو بریزید.خیار را اگر دوست دارید با پوست و یا بی پوست خلالی خرد کنید و در کنار هویج در دیس به صورت مورب بچینید.

مرحله 3

در این مرحله باید گوجه فرنگی را به صورت لبه ای خرد کنید و در کنار خیار قرار دهید.در ادامه باید ذرت را هم به سالاد اضافه کنید که می توانید از کنسرو استفاده کنید و یا خودتان ذرت خام را بپزید.

مرحله 4

سالاد تقریبا اماده است و نوبت درست کردن سس می رسد.برای تهیه سس باید ماست چکیده را با سس مایونز در یک ظرف کوچک بریزید و خوب ان را به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله 5

وقتی که سس و ماست کاملا یکدست شدند باید آب لیمو ترش را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل سیاه و شکر را به سس اضافه کنید و مواد را باز هم خوب به همخ بزنید تا سس شما اماده شود.

مرحله 6

سالاد شما آماده است و می توانید سس سالاد را در ظرف های مخصوص سس در کنار سس قرار دهید تا در موقع سرو سالاد از سس هم استفاده کنید.می توانید سس را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم ان بهتر شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد فصل

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۶.۰۶ - %
چربی کل ۱.۴۵ - %
    چربی اشباع شده ۰.۲۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۵۹ - %
سدیم ۷۹.۵۴ ۵ %
کربوهیدرات کل ۵.۵۸ ۴ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۰ - %
    قند ۲.۵۲ - %
پروتئین ۱.۱۷ ۲ %
ویتامین A ۲۶۰۸.۳۳ ۲۹۰ %
کلسیم ۲۳.۳۶ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.