تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
۰
۰
یکی از انواع سالاد ها ، سالاد لوبیا سیاه است. سالاد لوبیا سیاه را می توانید با استفاده از راهنمای زیر تهیه کنید و لذت ببرید.
مرحله 1
یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید. بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.
مرحله 2
نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله 3
درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۹.۵۰ | - % |
چربی کل | ۳.۹۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۵۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۸۸.۲۷ | ۶ % |
کربوهیدرات کل | ۱۳.۹۶ | ۱۱ % |
فیبر رژیمی | ۴.۴۹ | - % |
قند | ۲.۱۹ | - % |
پروتئین | ۳.۸۸ | ۷ % |
ویتامین A | ۳۷۰.۶۶ | ۴۱ % |
کلسیم | ۱۶.۷۹ | ۲ % |
نظرات