طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۵

clapping

۰

cooking

۰

سالاد لوبیا سیاه

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


یکی از انواع سالاد ها ، سالاد لوبیا سیاه است. سالاد لوبیا سیاه را می توانید با استفاده از راهنمای زیر تهیه کنید و لذت ببرید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

یک کاسه بزرگ برداشته و به آرامی لوبیا سیاه، ذرت، پیازچه، فلفل هالاپینیو، گوجه یا فلفل دلمه، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید. بعد خیلی آرام آواکادوهای خرد شده را هم در سالاد جای بدهید.

مرحله 2

نمک و فلفل را اضافه کرده تا سالاد مزه دار شود. حالا به اندازه ای که تعادل اسیدی سالاد حفظ شود کمی شکر روی آن بپاشید. سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله 3

درست قبل از سرو، گشنیز تازه را اضافه کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد لوبیا سیاه

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۹.۵۰ - %
چربی کل ۳.۹۲ - %
    چربی اشباع شده ۰.۵۷ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۸۸.۲۷ ۶ %
کربوهیدرات کل ۱۳.۹۶ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۴.۴۹ - %
    قند ۲.۱۹ - %
پروتئین ۳.۸۸ ۷ %
ویتامین A ۳۷۰.۶۶ ۴۱ %
کلسیم ۱۶.۷۹ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.