طرز تهیه سالاد لوبیا با تخم مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

سالاد لوبیا با تخم مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد لوبیا سبز پیشنهاد امروز ما برای سالاد است که قرار است تخم مرغ را هم اضافه کنیم تا طعم جدیدی را تجربه کنید.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا تخم مرغ را بگذارید تا آبپز شود. لوبیاسبز را در آب جوش بریزید و کمی بپزید. در این فاصله تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقداری کره را داخل آن بریزید تا آب شود، حالا مغز نان پودر شده را با کره تفت دهید تا برشته شود، جعفری را به تابه اضافه کرده هم بزنید و شعله را خاموش کنید.

مرحله 2

تخم مرغ های آبپز شده را پوست بگیرید و از وسط برش بزنید. لوبیا سبز را آبکش کنید و با روغن زیتون مخلوط نمایید.

مرحله 3

لوبیا سبز را در ظرفی ریخته مواد تابه را به آن اضافه کنید و در آخر تخم مرغ ها را روی آن قرار داده و کمی نمک و فلفل بپاشید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد لوبیا با تخم مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۰۸.۵۶ - %
چربی کل ۵.۰۴ - %
    چربی اشباع شده ۱.۹۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۲۵.۵۵ - %
سدیم ۲۲۷.۲۵ ۱۵ %
کربوهیدرات کل ۱۴.۷۰ ۱۱ %
    فیبر رژیمی ۴.۲۴ - %
    قند ۳.۵۲ - %
پروتئین ۳.۸۱ ۷ %
ویتامین A ۶۶۳.۲۲ ۷۴ %
کلسیم ۵۵.۰۹ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.