تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
در این دستور سالاد میگوی آسیایی که بسیار هم سالم است، دو نوع سبزیجات – کاهوی رومی و کلم قرمز – بهخوبی با آووکادو و میگو جفت شدهاند.
مرحله 1
برای آماده کردن سس: آب لیمو، سرکه، شکر، سس سویا و روغن را در یک کاسه یا شیشهی کوچک دردار باهم مخلوط کنید. آنها را خوب بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود (حدود دوسوم فنجان سس درست میشود).
مرحله 2
برای آماده کردن سالاد: کاهو و کلم را در یک کاسهی بزرگ با ۳ قاشق غذاخوری سس مخلوط کنید. آنها را در بشقاب سرو بریزید و آووکادو و میگو را روی آن قرار دهید (میتوانید سس اضافه را تا ۵ روز در یخچال نگه دارید).
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۹۱.۳۶ | - % |
چربی کل | ۳.۹۲ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۵۶ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۲۷.۷۱ | - % |
سدیم | ۳۶۹.۶۸ | ۲۵ % |
کربوهیدرات کل | ۹.۹۹ | ۸ % |
فیبر رژیمی | ۲.۱۲ | - % |
قند | ۶.۸۳ | - % |
پروتئین | ۴.۹۴ | ۹ % |
ویتامین A | ۱۱۳۲.۱۰ | ۱۲۶ % |
کلسیم | ۳۱.۰۳ | ۳ % |
نظرات کاربران