سالاد میگو و آووکادو

سالاد میگو و آووکادو

سالاد میگو با آواکادو یک پیش غذای پرطرفدار و بسیار مقوی می‌باشد . اگر می‌خواهید شام سبک میل کنید میتوانید از این خوراک استفاده نمایید و یا اینکه آن را جایگزین سالاد های معمولی در مهمانی های خاص خود کنید . ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۶ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد میگو و آووکادو

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا 3 عدد آووکادو رسیده را از وسط نصف کنید هسته آن را دربیاورید و به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید. یک عدد لیمو تازه را قاچ کنید و آب آن را روی آووکادو ها بریزید تا رنگ قطعات آووکادو تغییر نکندو سبز باقی بماند.

مرحله 2

12 عدد میگو را از قبل پاک کنید و با مقداری آب داخل یک قابلمه بجوشانید تا کاملا پخته شوند سپس داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن ها برود سپس کنار بگذارید.

مرحله 3

2 عدد ساقه کرفس را هم به تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید. 3 عدد تربچه را هم به صورت نازک خرد نمایید.

مرحله 4

برگ های کاهو پیچ را هم اندکی چاقو بزنید(خیلی خرد نکنید)

مرحله 5

در این مرحله 1 عدد لیموی باقی مانده را قاچ کنید و آب آن را به نصف پیمانه سس مایونز بی افزایید، مقداری روغن زیتون را هم به سس اضافه کنید و مقداری هم نمک و فلفل به آن بی افزایید تا همه مواد با سس مایونز ترکیب شود. در یک ظرف مناسب،آووکادوهای خرد شده، برگ های کاهو پیچ، کرفس خرد شده، تربچه های خرد شده، و میگوهای پخته را بی افزایید و همه مواد را باهم ترکیب کنید و سس را روی همه آن ها بریزید و با قاشق همه مواد را باهم مخلوط نمایید. سالاد را در کاسه های کوچک برای 6 نفر طوری سرو کنید که برای ظرف هر نفر 2 عدد میگو گذاشته شود. نوش جان