تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای عربی معروف در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد خوشمزه از کالری پایینی برخوردار است و به همین جهت برای کسانی که به دنبال کاهش وزن و رژیم لاغری هستند بسیار مفید است.
مرحله 1
ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن ۱ قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا بخورد بلغورها برود و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۵ دقیقه همین طور بماند.
مرحله 2
سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیار به صورت مربع های کوچکی شوند(مانند مدل سالاد شیرازی برش می دهیم)
مرحله 3
گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک،فلفل سیاه،آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند.نوش جان
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۵۶.۶۳ | - % |
چربی کل | ۴.۱۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۰.۵۷ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۰.۰۰ | - % |
سدیم | ۱۱۹.۹۲ | ۸ % |
کربوهیدرات کل | ۴.۹۱ | ۴ % |
فیبر رژیمی | ۱.۱۰ | - % |
قند | ۱.۴۶ | - % |
پروتئین | ۰.۸۸ | ۲ % |
ویتامین A | ۳۸۴.۸۱ | ۴۳ % |
کلسیم | ۱۴.۷۸ | ۱ % |
نظرات کاربران