طرز تهیه سالاد هفت لایه


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سالاد هفت لایه

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سالاد هفت لایه یک غذای آمریکایی است که شامل ترکیبی رنگین از هفت لایه مواد تشکیل دهنده‌ای چون: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آب‌پز سفت، برش‌های پنیر چدار و تکه‌های بیکن است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۵ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برگ های کاهو را جدا کرده و می شوییم و آبگیری می کنیم ، سپس آنها را خرد کرده و در انتهای کاسه سالاد بزرگ می ریزیم.

مرحله 2

مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو می ریزیم. بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

مرحله 3

سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد می ریزیم. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد می پاشیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سالاد هفت لایه

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۲۱۳.۴۹ - %
چربی کل ۱۹.۰۰ - %
    چربی اشباع شده ۴.۶۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۳ - %
کلسترول ۷۰.۴۲ - %
سدیم ۲۹۳.۲۸ ۲۰ %
کربوهیدرات کل ۴.۸۵ ۴ %
    فیبر رژیمی ۱.۳۱ - %
    قند ۲.۷۵ - %
پروتئین ۶.۰۲ ۱۱ %
ویتامین A ۳۱۵۵.۶۶ ۳۵۱ %
کلسیم ۷۹.۷۳ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.