سالاد هویج هندی

سالاد هویج هندی

سالاد هویج هندی ، اط سالادهای بسیار لذیذ است.سالاد هویج هندی می تواند در یخچال به مدت 4 تا 5 روز تازگی خود را حفظ کند. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سالاد هویج هندی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

کشمش ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه تا آب را در خود کشیده و نرم شوند. زیره و کنجد را در یک قابلمه کوچک بدون روغن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت داده تا کمی طلایی شود.

مرحله 2

حالا در یک کاسه بزرگ، هویج رنده شده، کشمش، زیره، کنجد، بادام خرد شده، گشنیز، روغن زیتون، سرکه و آبلیمو را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در ظرف مورد نظر با هم خود مخلوط نموده و مدتی را جهت مزه دار شدن صبر می کنیم

مرحله 3

سالاد هویج هندی شما آماده است در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.