سالاد هویج هندی ، اط سالادهای بسیار لذیذ است.سالاد هویج هندی می تواند در یخچال به مدت 4 تا 5 روز تازگی خود را حفظ کند. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۱ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
کشمش ها را در آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه تا آب را در خود کشیده و نرم شوند. زیره و کنجد را در یک قابلمه کوچک بدون روغن به مدت ۱ تا ۲ دقیقه تفت داده تا کمی طلایی شود.
مرحله 2
حالا در یک کاسه بزرگ، هویج رنده شده، کشمش، زیره، کنجد، بادام خرد شده، گشنیز، روغن زیتون، سرکه و آبلیمو را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در ظرف مورد نظر با هم خود مخلوط نموده و مدتی را جهت مزه دار شدن صبر می کنیم
مرحله 3
سالاد هویج هندی شما آماده است در ظرف مورد نظر ریخته و نوش جان کنید.
نظرات