طرز تهیه املت سیب زمینی


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

املت سیب زمینی

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


املت سیب زمینی دستور تهیه های مختلفی در سرتاسر دنیا دارد که معروف ترین آن املت سیب زمینی اسپانیایی است

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه املت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به صورت خلالی یا حبه ای خرد می کنیم، سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یک کاسه آب سرد می ریزیم تا نشاسته روی سیب زمینی ها از بین برود.

مرحله 2

در این مرحله سیب زمینی ها را با یک پارچه تمیز خشک می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد سیب زمینی ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله 3

تفت دادن سیب زمینی ها را تا جایی که به خوبی سرخ شوند ادامه می دهیم، سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ادویه های مورد پسند خود به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

مرحله 4

در این مرحله تخم مرغ را به خوبی با چنگال مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند و از حالت لختگی خارج شوند. در ادامه تخم مرغ را به تابه اضافه می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم.

مرحله 5

حالا فلفل دلمه ای ها را روی تخم مرغ می ریزیم و درب تابه را می گذاریم. حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم و اجازه می دهیم املت به مدت ۱۰ دقیقه در همین حالت بماند تا فلفل دلمه ای نرم شود و تخم مرغ ها بپزند.

مرحله 6

در صورتی که طعم فلفل دلمه ای را دوست ندارید می توانید مواد غذایی دیگری مانند سوسیس یا کالباس را جایگزین فلفل دلمه ای کنید. در پایان املت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی املت سیب زمینی

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۸.۷۳ - %
چربی کل ۲.۳۶ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۲ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۷۹.۹۴ - %
سدیم ۱۵۴.۷۶ ۱۰ %
کربوهیدرات کل ۱۵.۴۵ ۱۲ %
    فیبر رژیمی ۱.۱۶ - %
    قند ۱.۷۴ - %
پروتئین ۴.۱۲ ۷ %
ویتامین A ۳۴.۹۴ ۴ %
کلسیم ۱۵.۴۳ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.