املت قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه هم مانند دیگر املت ها معمولا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۲۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۴ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
برای تهیه املت قارچ مجلسی ابتدا پیازچه ها را می شوییم و کنار می گذاریم.قارچ ها را خیلی سریع آبکشی می کنیم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ای برش می دهیم.
مرحله 2
تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا گرم شود و بعد قارچ های ورقه شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و یک پنس نمک روی قارچ ها می ریزیم و مداوم تفت می دهیم تا بپزند.
مرحله 3
اگر می خواهید قارچ ها آب زیادی از دست ندهند آن ها را داخل تابه داغ بریزید و تفت دهید ولی اگر می خواهید آب آن ها کاملا کشیده شود قارچ ها را داخل تابه سرد بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبشان به طور کامل کشیده شود.
مرحله 4
بعد تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا از لختی خارج شوند. سپس پیازچه ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله 5
سپس با چاقو ریز خرد می کنیم و داخل تخم مرغ ها می ریزیم و و مجددا کاملا آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم و به قارچ ها اضافه می کنیم و مود را یک تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا املت خودش را بگیرد.
مرحله 6
شعله زیاد را روشن می کنیم و فلفل سبز تند را روی شعله قرار می دهیم دقیقا مانند بادمجان زمانی که می خواهیم کبابی کنیم و اجازه می دهیم تا کمی کبابی شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.
مرحله 7
سپس از انتهای آن ریز خرد می کنیم و روی املت می ریزیم.این کار را سریع انجام می دهیم،باعث می شود املت یک طعم تندی و دودی خوبی به خود بگیرد.البته می توانید از فلفل سبز شیرین نیز استفاده کنید.
مرحله 8
سپس از اینکه املت به طور کامل پخته شد با کفگیر نصف املت قارچ را بلند می کنیم و روی نیمه دیگر آن تا می زنیم و داخل بشقاب قرار می دهیم و روی آن را با سس کچاب تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
نظرات