تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
۰
۰
بروسکتا یا بروشتا همان طور که از مواد اولیه آن پیداست یک غذای ایتالیایی است و عموما به عنوان پیش غذا یا یک اشتها آور مصرف می شود. این غذا برای اولین بار در ناحیه توسکانی و در صده پانزدهم طبخ شده است.
مرحله 1
ابتدا گوجه را فیله کرده و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و آماده می گذاریم (برای زیبایی بیشتر بروسکتا از چند حلقه گوجه هم می توانید استفاده کنید). حالا برگ های ریحان را روی هم چیده و خلالی برش می دهیم. سیر را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم یا از دو قاشق چای خوری حریره سیر استفاده می کنیم. نان ها را با یک چاقوی اره ای به صورت مورب برش دهید.
مرحله 2
تابه ای مناسب ترجیحا تابه گریل را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود سپس سیر و کره را مخلوط کرده و با قلمو روی نان می زنیم و روی تابه گریل گذاشته تا برشته شود و خطوط زیبای تابه بر روی نان نمایان شود.
مرحله 3
حالا روغن زیتون، ریحان خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و حالا نان های برشته شده را از تابه خارج کرده و از مواد آماده شده به شکل منظم روی نان ها می ریزیم و نهایتا با پنیر روی مواد را پوشش می دهیم.
مرحله 4
بروسکتا و یا بروشتا خوشمزه و جذاب ما آماده است کافیست که به مدت ۱ دقیقه گریل کرده و بعد نوش جان کنید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۳۲۱.۸۷ | - % |
چربی کل | ۲۷.۷۳ | - % |
چربی اشباع شده | ۶.۹۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۱۶.۵۰ | - % |
سدیم | ۴۵۴.۴۴ | ۳۰ % |
کربوهیدرات کل | ۱۲.۸۰ | ۱۰ % |
فیبر رژیمی | ۰.۸۵ | - % |
قند | ۲.۳۹ | - % |
پروتئین | ۶.۵۲ | ۱۲ % |
ویتامین A | ۷۳۸.۷۴ | ۸۲ % |
کلسیم | ۱۲۷.۳۴ | ۱۳ % |
نظرات کاربران