بروسکتا (بروشکا)

بروسکتا (بروشکا)

بروسکتا یا بروشتا همان طور که از مواد اولیه آن پیداست یک غذای ایتالیایی است و عموما به عنوان پیش غذا یا یک اشتها آور مصرف می شود. این غذا برای اولین بار در ناحیه توسکانی و در صده پانزدهم طبخ شده است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۱ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی بروسکتا (بروشکا)

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا گوجه را فیله کرده و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و آماده می گذاریم (برای زیبایی بیشتر بروسکتا از چند حلقه گوجه هم می توانید استفاده کنید). حالا برگ های ریحان را روی هم چیده و خلالی برش می دهیم. سیر را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم یا از دو قاشق چای خوری حریره سیر استفاده می کنیم. نان ها را با یک چاقوی اره ای به صورت مورب برش دهید.

مرحله 2

تابه ای مناسب ترجیحا تابه گریل را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود سپس سیر و کره را مخلوط کرده و با قلمو روی نان می زنیم و روی تابه گریل گذاشته تا برشته شود و خطوط زیبای تابه بر روی نان نمایان شود.

مرحله 3

حالا روغن زیتون، ریحان خرد شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و حالا نان های برشته شده را از تابه خارج کرده و از مواد آماده شده به شکل منظم روی نان ها می ریزیم و نهایتا با پنیر روی مواد را پوشش می دهیم.

مرحله 4

بروسکتا و یا بروشتا خوشمزه و جذاب ما آماده است کافیست که به مدت ۱ دقیقه گریل کرده و بعد نوش جان کنید.