تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
۰
۰
بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد.
مرحله 1
گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد مینماییم.
مرحله 2
گوشتها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را با گوشت تفت میدهیم.
مرحله 3
خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن میریزیم و رول میکنیم.
مرحله 4
سپس سس گوجهفرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
مرحله 5
بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو میکنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۶۹.۷۷ | - % |
چربی کل | ۸.۰۵ | - % |
چربی اشباع شده | ۱.۶۸ | - % |
چربی ترانس | ۰.۲۵ | - % |
کلسترول | ۱۶.۱۱ | - % |
سدیم | ۱۰۷.۸۸ | ۷ % |
کربوهیدرات کل | ۱۷.۲۴ | ۱۳ % |
فیبر رژیمی | ۱.۲۱ | - % |
قند | ۱.۳۲ | - % |
پروتئین | ۷.۸۷ | ۱۴ % |
ویتامین A | ۷۸.۴۵ | ۹ % |
کلسیم | ۴۶.۸۱ | ۵ % |
نظرات