طرز تهیه بوریتو (بورک) گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

بوریتو (بورک) گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم.

مرحله 2

گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم.

مرحله 3

خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌کنیم.

مرحله 4

سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

مرحله 5

بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی بوریتو (بورک) گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۶۹.۷۷ - %
چربی کل ۸.۰۵ - %
    چربی اشباع شده ۱.۶۸ - %
    چربی ترانس ۰.۲۵ - %
کلسترول ۱۶.۱۱ - %
سدیم ۱۰۷.۸۸ ۷ %
کربوهیدرات کل ۱۷.۲۴ ۱۳ %
    فیبر رژیمی ۱.۲۱ - %
    قند ۱.۳۲ - %
پروتئین ۷.۸۷ ۱۴ %
ویتامین A ۷۸.۴۵ ۹ %
کلسیم ۴۶.۸۱ ۵ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.