طرز تهیه پودینگ ذرت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


سمیرا محمدی

سمیرا محمدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

پودینگ ذرت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


پودینگ ذرت ، غذایی سالم و بسیار مفید و مقوی از آمریکتی جنوبی است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ ذرت زا با هم بررسی کنیم.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۸ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

فر را روشن کرده و با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

مرحله 2

ظرف پیرکس مخصوص فر را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را بزنید. سپس کره نرم شده، شکر و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید.

مرحله 3

حالا آرد ذرت و کنسرو ذرت را نیز اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا پودینگ ذرت آماده شود.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی پودینگ ذرت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۳۵.۵۴ - %
چربی کل ۵.۸۱ - %
    چربی اشباع شده ۲.۹۰ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۶۶.۶۹ - %
سدیم ۲۱۲.۷۴ ۱۴ %
کربوهیدرات کل ۱۹.۳۳ ۱۵ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۵ - %
    قند ۸.۱۱ - %
پروتئین ۳.۹۱ ۷ %
ویتامین A ۲۰۲.۷۵ ۲۳ %
کلسیم ۱۷.۱۳ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.