طرز تهیه حمص (هوموس)


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

حمص (هوموس)

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


حمص یا هوموس یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است. ماده اصلی حمص نخود است و حمص حالت پوره ای دارد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه حمص اولین کاری که باید انجام دهیم خیساندن نخود می باشد، برای این منظور نخود را از ۲۴ ساعت قبل در یک کاسه آب می ریزیم و در صورت امکان چند بار آب موجود در کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخود به طور کامل گرفته شود.

مرحله 2

پس از گذشت ۲۴ ساعت باید نخود را بپزیم، برای این منظور نخود را به همراه ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نخودها به طور کامل مغز پخت شوند (آب نخود را نگه می داریم)

مرحله 3

پس از پخت، پوست نخود را جدا کنیم تا حمص مجلسی تر و لطیف تری داشته باشیم. دانه های نخود را بین دو انگشت خود کمی فشار دهید پوست شان جدا خواهد شد. پس نخودها پوست کنده را داخل مخلوط کن می ریزیم.

مرحله 4

در ادامه ارده را به همراه آب لیمو ترش، سیر، پاپریکا و مقداری نمک و فلفل سیاه به نخود داخل مخلوط کن اضافه می کنیم. حالا یخ ها را اضافه می کنیم (حتما یخ را اضافه کنید تا از بریدن مواد جلوگیری کند) حالا مواد را میکس می کنیم.

مرحله 5

پس از یک دقیقه میکس کردن مواد، آب نخود را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پس از اینکه مواد به پوره تبدیل شد باید غلظت آن به حدی باشد که به راحتی از قاشق سرریز نشود. حالا تقریبا هوموس ما آماده سرو است.

مرحله 6

هوموس یا حمص را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس ظرف را به آرامی می چرخانیم و با قاشق یک گودال کوچک وسط حمص ایجاد می کنیم و روغن زیتون را داخل آن می ریزیم و با نخود و سبزیجات معطر تزیین کرده و سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی حمص (هوموس)

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۹۱.۶۲ - %
چربی کل ۷.۴۸ - %
    چربی اشباع شده ۰.۹۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۱۹۶.۱۵ ۱۳ %
کربوهیدرات کل ۲۴.۶۸ ۱۹ %
    فیبر رژیمی ۷.۱۶ - %
    قند ۴.۱۳ - %
پروتئین ۸.۵۶ ۱۵ %
ویتامین A ۱۲۲.۰۱ ۱۴ %
کلسیم ۵۴.۶۶ ۵ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.