تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۱
۰
۰
خاگینه ساده که با نام قیقاناخ هم شناخته می شود یکی از انواع صبحانه های ساده و خوشمزه ایرانی است که به راحتی تهیه می شود.
مرحله 1
برای تهیه خاگینه خوشمزه برای صبحانه ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن دستی یا قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله 2
در این مرحله ترکیب آرد و بکینگ پودر را یک مرتبه الک می کنیم تا یکدست شود، سپس مجددا درون الک می ریزیم و روی تخم مرغ های درون کاسه الک می کنیم. در حین اضافه کردن آرد، مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله 3
پس از اینکه تخم مرغ و آرد به خوبی ترکیب شدند، ماست را اضافه می کنیم. در ادامه گردو را به صورت نیم کوب خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم. در صورت تمایل برای عطر خاگینه کمی گلاب یا دارچین نیز می توانیم اضافه کنیم.
مرحله 4
پس از اینکه مایه خاگینه به خوبی یکدست شد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، توجه داشته باشید که حرارت زیر تابه باید ملایم باشد.
مرحله 5
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه خاگینه را به صورت یک باره درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق آنرا به صورت یکدست صاف می کنیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم یک سمت خاگینه سرخ شود.
مرحله 6
پس از اینکه یک سمت خاگینه به خوبی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. پس از اینکه خاگینه آماده شد، آنرا برش زده و شیره انگور را اضافه می کنیم تا جذب خاگینه شود، سپس در ظرف کشیده و سرو می کنیم.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۲۰۹.۸۹ | - % |
چربی کل | ۱۰.۷۷ | - % |
چربی اشباع شده | ۲.۵۴ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۲۲۴.۵۲ | - % |
سدیم | ۸۰.۳۴ | ۵ % |
کربوهیدرات کل | ۱۸.۴۶ | ۱۴ % |
فیبر رژیمی | ۰.۷۰ | - % |
قند | ۱.۲۹ | - % |
پروتئین | ۱۰.۰۳ | ۱۸ % |
ویتامین A | ۹۹.۷۹ | ۱۱ % |
کلسیم | ۱۲۲.۲۴ | ۱۲ % |
نظرات کاربران