طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

دلمه برگ مو بدون گوشت

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


دلمه برگ مو بدون گوشت یکی از روش های تهیه دلمه می باشد ولی بدون گوشت و گیاهی که هم خوشمزه است و چیزی از ورژن اصلی آن کم ندارد و مخصوص افرادی است که طعم و مزه گوشت را دوست ندارند و یا به دلیل گیاه خوار بودن از خوردن گوشت امتناع می کنند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا از قبل برنج و لپه را خیس کنید و بلغور را با آب ولرم نیز خیس کنید و کنار بگذارید. لپه را داخل قابلمه ریخته و بگذارید چند جوش بخورد و کف کند تا بوی بد آن از بین برود سپس با آب سرد آبکش کنید. برنج را نیز کمی با آب روی حرارت بگذارید و نیم پز کنید.

مرحله 2

داخل تابه کمی روغن ریخته تا داغ شود سپس پیازها را نگینی ریز خرد کنید و کمی با فلفل و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود در ادامه لپه و برنج و بلغور را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد تفت بخورند سپس سبزی ریز شده دلمه را به همراه رب اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از برود در انتها کمی نمک به مواد بزنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

برگ ها را در آب در حال جوش بریزید و بعد از ۲ دقیقه که کمی تغییر رنگ دهند سریع آبکش کنید تا نرم شود سپس روی دستمال نخی بیندازید و بگذارید تا کاملا خشک شود بعد برگ ها را به پشت برگردانید و مقداری از مواد را در مرکز آن قرار دهید و مانند بقچه یا به صورت رولی آن را بپیچید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی دلمه برگ مو بدون گوشت

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۸.۵۸ - %
چربی کل ۱.۴۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۱۹ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۸۸.۹۸ ۶ %
کربوهیدرات کل ۱۸.۳۱ ۱۴ %
    فیبر رژیمی ۴.۷۶ - %
    قند ۲.۴۲ - %
پروتئین ۳.۹۷ ۷ %
ویتامین A ۱۱۷۶.۹۱ ۱۳۱ %
کلسیم ۷۲.۳۶ ۷ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.