طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


دلمه یک غذای مرسوم در خاورمیانه است که بسیار خوشمزه است و انواع گوناگونی دارد. دلمه به زبان ترکی به معنی پر کرده می باشد. دلمه فلفل دلمه ای بسیار خوش طعم است و علاقه مندان زیادی دارد این غذای خوشمزه در یونسکو جزو میراث ناملموس جمهوری آذربایجان ثبت شده است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را بشویید و به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه ای ریخته و زمانی که آب به جوش آمد برنج را آبکشی کنید.

مرحله 2

پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی برش دهید و داخل تابه مناسبی ریخته و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم و تا زمانی که عطر خوشی از مواد بلند شود و گوشت تقریبا پخته شود، تفت می دهیم.

مرحله 4

در این مرحله سبزی دلمه و برنج آماده را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله 5

فلفل دلمه ای از قسمت بالایی برش افقی زده و سر فلفل را جدا می کنیم و داخل فلفل ها را از مواد گوشتی پر می کنیم و در نهایت درب فلفل ها را با یک خلال دندان محکم می کنیم.

مرحله 6

داخل قابلمه بزرگتری، روغن ریخته و رب را داخل قابلمه خوب تفت می دهیم نمک، فلفل، زرد چوبه، مرزه و ترخون اضافه می کنیم. حالا 2 لیوان آب افزوده و فلفل ها را داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا دلمه ها کاملا پخته شوند.

مرحله 7

دلمه های پخته شده را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و سس باقیمانده ته قابلمه را روی دلمه ها ریخته و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

نکات و یادداشت ها

مرزه و ترخون یکی از مهم ترین ادویه های دلمه هستند که نباید حذف شوند. برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه باید در نظر بگیریم که از فلفل هایی که سه برجستگی در انتهای آنها وجود دارد استفاده کنید، زیرا در طول پخت تلخ نمی شوند و در این صورت یک دلمه فلفل خوشمزه خواهید داشت.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۹۳.۷۲ - %
چربی کل ۲.۸۴ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۳ - %
    چربی ترانس ۰.۱۲ - %
کلسترول ۱۰.۰۱ - %
سدیم ۱۲۹.۲۷ ۹ %
کربوهیدرات کل ۱۳.۱۵ ۱۰ %
    فیبر رژیمی ۲.۱۰ - %
    قند ۱.۶۵ - %
پروتئین ۵.۰۴ ۹ %
ویتامین A ۹۳۳.۰۰ ۱۰۴ %
کلسیم ۷۹.۴۶ ۸ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.