دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای

دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای

دلمه یک غذای مرسوم در خاورمیانه است که بسیار خوشمزه است و انواع گوناگونی دارد. دلمه به زبان ترکی به معنی پر کرده می باشد. دلمه فلفل دلمه ای بسیار خوش طعم است و علاقه مندان زیادی دارد این غذای خوشمزه در یونسکو جزو میراث ناملموس جمهوری آذربایجان ثبت شده است. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۱۲۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی دلمه فلفل دلمه ای ترکیه ای

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را بشویید و به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه ای ریخته و زمانی که آب به جوش آمد برنج را آبکشی کنید.

مرحله 2

پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی برش دهید و داخل تابه مناسبی ریخته و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

مرحله 3

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم و تا زمانی که عطر خوشی از مواد بلند شود و گوشت تقریبا پخته شود، تفت می دهیم.

مرحله 4

در این مرحله سبزی دلمه و برنج آماده را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله 5

فلفل دلمه ای از قسمت بالایی برش افقی زده و سر فلفل را جدا می کنیم و داخل فلفل ها را از مواد گوشتی پر می کنیم و در نهایت درب فلفل ها را با یک خلال دندان محکم می کنیم.

مرحله 6

داخل قابلمه بزرگتری، روغن ریخته و رب را داخل قابلمه خوب تفت می دهیم نمک، فلفل، زرد چوبه، مرزه و ترخون اضافه می کنیم. حالا 2 لیوان آب افزوده و فلفل ها را داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا دلمه ها کاملا پخته شوند.

مرحله 7

دلمه های پخته شده را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و سس باقیمانده ته قابلمه را روی دلمه ها ریخته و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.