راویولی اسفناج با پنیر

راویولی اسفناج با پنیر

راویولی نوعی پاستا است که خمیر آن را به صورت تازه تهیه کرده و به شکل بالشت تو پری درست کرده، پخته و با سس های مختلف نوش جان می کنند این غذای خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و به آن لقمه لازانیا هم می گویند. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی راویولی اسفناج با پنیر

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه ۱ قاشق غذا خوری روغن داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط کنید. حالا آرد را به تدریج به مایع تخم مرغی افزوده و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و روی خمیر را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت می دهیم.

مرحله 2

تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم و اسفناج های خرد شده را داخل تابه خوب تفت می دهیم تا نرم شود حالا سیر رنده شده و نیمی از ریحان خرد شده را به همراه نمک، فلفل و پنیر ها به اسفناج می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله 3

ابتدا روی میز کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را به کمک یک وردنه خوب باز می کنیم حالا از مواد آماده شده با قاشق چایخوری روی خمیر با فاصله ۲ سانتی متری ریخته و یک لایه خمیر دیگر روی مواد آورده و با یک رولت شیرینی پزی و یا یک چاقو بالکشتک های پر شده را به شکل مکعبی جدا برش دهید.

مرحله 4

قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش آید. حالا کمی نمک به آب در حال جوش افزوده و راویولی های آماده شده را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته شوند و به سطح آب بیایند در این مرحله راویولی ها را آبکش می کنیم.

مرحله 5

حالا راویولی آماده شده را در ظرف مناسبی ریخته روی آن پنیر پارمزان، ریحان و روغن زیتون بریزید و با سس دلخواه نوش جان کنید.