سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت

سمبوسه گوشت یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود. در این آموزش ، با طرز تهیه مرحله به مرحله سمبوسه گوشت با ما همراه باشید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سمبوسه گوشت

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سمبوسه گوشت خوشمزه ابتدای کار سیب زمینی را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم و تا اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله 2

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و مغز آن کاملا نرم شود. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم.

مرحله 3

در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال یا چاقو تست می کنیم.

مرحله 4

حالا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی فرو رفت حرارت را خاموش می کنیم، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله 5

در این مرحله سیب زمینی ها را به کمک رنده یا گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود. حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شویم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله 6

مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس بلافاصله پیاز خرد شده را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.

مرحله 7

در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله 8

حالا کنسرو ذرت را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و ادویه کاری سبزی معطر (ترخون و مرزه) را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود.

مرحله 9

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به مواد سمبوسه اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود و رنگ آن آزاد شود. در ادامه پس پوره سیب زمینی را درون مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله 10

حالا مواد سمبوسه را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شود، سپس از روی حرارت برمی داریم. در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم.

مرحله 11

در این مرحله مقداری از مواد سمبوسه را ابتدای نان لواش قرار می دهیم، سپس به صورت مثلث نان را جمع می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به همین روش سمبوسه ها را درست می کنیم تا مواد سمبوسه تمام شود.

مرحله 12

حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در ادامه سمبوسه ها را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم.

مرحله 13

در نهایت زمانی که یک طرف سمبوسه کاملا سرخ و اطراف آن طلایی شد بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر سمبوسه ها سرخ و طلایی شوند. در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. نوش جان.