طرز تهیه سوپ پیاز


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۱۶

clapping

۰

cooking

۰

سوپ پیاز

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوپ پیاز یکی از انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه رستورانی است که با مواد متنوعی درست می شود.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه سوپ پیاز خوشمزه ابتدای کار پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله 2

حالا مقداری روغن کنجد درون قابلمه می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن کاملا گرم شود. در ادامه پیاز را درون قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس پوست سیر را جدا می کنیم.

مرحله 3

در این مرحله سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و درون قابلمه می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه کره را درون قابلمه اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله 4

حالا آرد را درون قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس استاک مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا سوپ سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله 5

در این مرحله زمانی که سوپ جوش آمد حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا جا بیوفتد و به غلظت مطلوب برسد. در ادامه خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله 6

حالا پس از گذشت ۳۰ دقیقه مقداری سوپ درون کاسه حاوی خامه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خامه هم دمای سوپ شود. در ادامه خامه را درون سوپ می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و پس از ۱ دقیقه از روی حرارت بر می داریم.

مرحله 7

توجه داشته باشید می توانید به جای خامه از شیر استفاده کنید و یا به صورت دلخواه از ترکیبی از خامه و شیر استفاده کنید. اگر تمایل دارید این سوپ را با کالری کمتری سرو کنید، می توانید خامه را از مواد لازم حذف کنید.

مرحله 8

در نهایت پس از ۱ دقیقه سوپ پیاز را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن را با مقداری جعفری تزئین می کنیم. در آخر سوپ را به همراه لیمو ترش و نان تازه میل کنید. نوش جان.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ پیاز

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۶.۵۶ - %
چربی کل ۵.۷۶ - %
    چربی اشباع شده ۱.۴۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۷.۶۴ - %
سدیم ۱۹.۱۸ ۱ %
کربوهیدرات کل ۷.۰۹ ۵ %
    فیبر رژیمی ۰.۴۲ - %
    قند ۰.۴۳ - %
پروتئین ۳.۵۶ ۶ %
ویتامین A ۶۰.۱۷ ۷ %
کلسیم ۱۸.۸۶ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.