طرز تهیه سوپ شلغم


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۲

clapping

۰

cooking

۰

سوپ شلغم

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوپ شلغم از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در فصل زمستان است که بیشتر برای تقویت بدن تهیه می شود. این سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا آب مرغ را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس جو پرک را نیز به آن می افزاییم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه جو پرک در آب مرغ بپزد. (در قابلمه را نمی گذاریم چون جو سر می رود)

مرحله 2

هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم سپس میشوییم و یا با رنده ریز رنده میکنیم و یا روی تخته به صورت نگینی خرد می کنیم که این مورد کاملا سلیقه ای است. کرفس را نیز میشوییم و روی تخته ریز ریز خرد میکنیم.

مرحله 3

سپس هویج و کرفس خرد شده را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و فلفل را نیز روی مواد به هر میزان که تمایل داریم میپاشیم.شلغم ها را پوست میگیریم و میشوییم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم

مرحله 4

و صبر میکنیم با حرارت کم خوب مواد سوپ بپزد.جعفری را نیز میشوییم و روی تخته ریز خرد میکنیم. گه گاه سر میزنیم تا ببینیم شلغم های خرد شده نرم شده اند یا نه.اگر نرم بودن نمک میپاشیم و سپس جعفری را اضافه میکنیم و (اینکار باعث میشود رنگ سبز جعفری در هنگام پخت کم تر تغییر کند)

مرحله 5

پس از تقریبا ۱۰دقیقه که جعفری پخت شعله زیر قابلمه را خاموش میکنیم.(توجه کنید که در این زمان شما باید سوپ تقریبا رقیقی داشته باشید)و را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم و با طعم بی نظیر این سوپ آب لیمو تازه نیز توصیه میشود.نوش جان

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ شلغم

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۴۴.۴۰ - %
چربی کل ۱.۱۹ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۱.۰۲ - %
سدیم ۱۱۲.۳۴ ۷ %
کربوهیدرات کل ۷.۵۱ ۶ %
    فیبر رژیمی ۱.۵۲ - %
    قند ۱.۳۷ - %
پروتئین ۲.۱۹ ۴ %
ویتامین A ۱۸۴۸.۵۵ ۲۰۵ %
کلسیم ۱۸.۷۸ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.