طرز تهیه سوپ مارچوبه


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۰۱

clapping

۰

cooking

۰

سوپ مارچوبه

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


مارچوبه یکی از سبزیجات خوش طعم و پر خاصیت است که درست کردن سوپ با آن خالی از لطف نیست. همراه ما باشید با دستور طبخ “سوپ مارچوبه” بسیار خوشمزه.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت
۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۹ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا بعد از شستن مارچوبه پوست ضخیم پایین آن را گرفته و در تکه های 1 سانتی متری تقسیم و خرد کنید.

مرحله 2

سپس پیازا را در قابلمه ای متوسط در مدت زمان 4 دقیقه تفت داده و بعد قارچ ها را به آن اضافه کرده و مجدد تفت بدهید.

مرحله 3

پس از اینکه پیاز و قارچ را تفت دادید عصاره مرغ،مارچوبه و ادویه ها را بیافزایید و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید سوپ به جوش بیاید. پس از اینکه سوپ به جوش آمد حرارت شعله را کم کرده و 30 دقیقه فرصت دهید تا سوپ با شعله کم بپزد.

مرحله 4

حال نوبت به اضافه کردن برنج رسیده است پس از اضافه کردن برنج ⅓ پیمانه آب را با نشاسته ذرت مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست و صاف شود و بعد به سوپ بیافزایید و مجدد هم بزنید. این را هم بدانید اگر انتظار دارید سوپ رقیقی داشته باشید و فکر می کنید برنج برای لعاب انداختن آن کافی می باشد نشاسته ذرت را می توانید حذف کنید.

مرحله 5

زمانی که ملاحظه کردید سوپ در حال جوشیدن است به مدت 2 دقیقه یا تا وقتی که غلیظ شود آن را هم بزنید.

مرحله 6

چنانچه تمایلی به مشخص بودن دانه های برنج داخل سوپ نداشته باشید، مارچوبه ها را از آن خارج کرده و بعد سوپ را داخل غذاساز بریزید تا کاملا پوره شود و مجدد تکه های مارچوبه را به آن بیافزایید یا اینکه سوپ را بطور کامل پوره کرده و فقط با چند ساقه مارچوبه آن را تزیین تزئین و سرو کنید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ مارچوبه

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۳.۴۱ - %
چربی کل ۲.۶۳ - %
    چربی اشباع شده ۰.۸۱ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۴.۷۱ - %
سدیم ۵۴.۰۸ ۴ %
کربوهیدرات کل ۱۲.۹۰ ۱۰ %
    فیبر رژیمی ۰.۷۱ - %
    قند ۰.۲۴ - %
پروتئین ۳.۱۴ ۶ %
ویتامین A ۲۹۵.۹۰ ۳۳ %
کلسیم ۱۳.۸۴ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.