تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰
۰
۰
سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب سرماخوردگی می باشد. ماهیچه یکی از قسمت های گوسفند هست که می شود با آن انواع غذاهای مجلسی و همین سوپ ماهیچه را درست کرد.
مرحله 1
به نقل از هایپرکلابز :ابتدا ماهیچه را به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس آب را دور ریخته ، ماهیچه را شسته و در قابلمه قرار دهید و با 5 لیوان آب ، پیاز خرد شده ، یک حبه سیر ریز شده و نمک بپزید .
مرحله 2
به نقل از هایپرکلابز :هنگامی که گوشت نیم پز شد ، جو دو سر پرک را به آن اضافه نمایید. به دلخواه می توانید به این سوپ کمی هویج یا جعفری خرد شده بیافزایید. این سوپ خوشمزه می تواند به عنوان نهار میل شود . در هنگام میل این سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید.
ارزش غذایی
میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم
میزان در هر وعده | درصد نیاز روزانه | |
کالری | ۱۵۳.۶۸ | - % |
چربی کل | ۸.۹۱ | - % |
چربی اشباع شده | ۳.۶۲ | - % |
چربی ترانس | ۰.۰۰ | - % |
کلسترول | ۳۸.۴۶ | - % |
سدیم | ۱۵۸.۸۷ | ۱۱ % |
کربوهیدرات کل | ۶.۹۵ | ۵ % |
فیبر رژیمی | ۰.۹۶ | - % |
قند | ۱.۲۷ | - % |
پروتئین | ۱۱.۰۰ | ۲۰ % |
ویتامین A | ۰.۴۹ | ۰ % |
کلسیم | ۱۶.۷۰ | ۲ % |
نظرات کاربران