طرز تهیه سوپ ماهیچه و جو دوسر


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۷/۱۰

clapping

۰

cooking

۰

سوپ ماهیچه و جو دوسر

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب سرماخوردگی می باشد. ماهیچه یکی از قسمت های گوسفند هست که می شود با آن انواع غذاهای مجلسی و همین سوپ ماهیچه را درست کرد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۲ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

به نقل از هایپرکلابز :ابتدا ماهیچه را به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس آب را دور ریخته ، ماهیچه را شسته و در قابلمه قرار دهید و با 5 لیوان آب ، پیاز خرد شده ، یک حبه سیر ریز شده و نمک بپزید .

مرحله 2

به نقل از هایپرکلابز :هنگامی که گوشت نیم پز شد ، جو دو سر پرک را به آن اضافه نمایید. به دلخواه می توانید به این سوپ کمی هویج یا جعفری خرد شده بیافزایید. این سوپ خوشمزه می تواند به عنوان نهار میل شود . در هنگام میل این سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوپ ماهیچه و جو دوسر

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۳.۶۸ - %
چربی کل ۸.۹۱ - %
    چربی اشباع شده ۳.۶۲ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۳۸.۴۶ - %
سدیم ۱۵۸.۸۷ ۱۱ %
کربوهیدرات کل ۶.۹۵ ۵ %
    فیبر رژیمی ۰.۹۶ - %
    قند ۱.۲۷ - %
پروتئین ۱۱.۰۰ ۲۰ %
ویتامین A ۰.۴۹ ۰ %
کلسیم ۱۶.۷۰ ۲ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات کاربران