سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب سرماخوردگی می باشد. ماهیچه یکی از قسمت های گوسفند هست که می شود با آن انواع غذاهای مجلسی و همین سوپ ماهیچه را درست کرد. ...
به این غذا امتیاز دهید
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه:
۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت:
۶۰ دقیقه
هر وعده مناسب برای:
۲ نفر
مراحل آمادهسازی و پخت
مرحله 1
به نقل از هایپرکلابز :ابتدا ماهیچه را به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس آب را دور ریخته ، ماهیچه را شسته و در قابلمه قرار دهید و با 5 لیوان آب ، پیاز خرد شده ، یک حبه سیر ریز شده و نمک بپزید .
مرحله 2
به نقل از هایپرکلابز :هنگامی که گوشت نیم پز شد ، جو دو سر پرک را به آن اضافه نمایید. به دلخواه می توانید به این سوپ کمی هویج یا جعفری خرد شده بیافزایید. این سوپ خوشمزه می تواند به عنوان نهار میل شود . در هنگام میل این سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید.
نظرات