سوپ ماهیچه و جو دوسر

سوپ ماهیچه و جو دوسر

سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب سرماخوردگی می باشد. ماهیچه یکی از قسمت های گوسفند هست که می شود با آن انواع غذاهای مجلسی و همین سوپ ماهیچه را درست کرد. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۶۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۲ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی سوپ ماهیچه و جو دوسر

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

به نقل از هایپرکلابز :ابتدا ماهیچه را به مدت 5 دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید و سپس آب را دور ریخته ، ماهیچه را شسته و در قابلمه قرار دهید و با 5 لیوان آب ، پیاز خرد شده ، یک حبه سیر ریز شده و نمک بپزید .

مرحله 2

به نقل از هایپرکلابز :هنگامی که گوشت نیم پز شد ، جو دو سر پرک را به آن اضافه نمایید. به دلخواه می توانید به این سوپ کمی هویج یا جعفری خرد شده بیافزایید. این سوپ خوشمزه می تواند به عنوان نهار میل شود . در هنگام میل این سوپ می توانید از آب نصف لیمو ترش تازه استفاده نمایید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.