طرز تهیه سوفله مرغ


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


نسرین کاردان

نسرین کاردان

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

سوفله مرغ

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


سوفله مرغ یکی از غذا های خوشمزه فرانسوی می باشد که به نوعی کیک سبکی است که در فر یا تنور پخته می شود. سوفله را در همان ظرفی که پخته می شود سرو می کنند. واژه سولفه به معنای بالا آمدن و یا پف کردن است و به خاطر ظاهر این غذا اسمش را سوفله گذاشتند.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۵ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

مرغ را شسته و داخل قابلمه بگذارید و پیاز را ۴ قاچ کرده و مقداری فلفل سیاه و نمک و برگ بو افزوده اجازه دهید مرغ خوب پخته شود سپس بعد از پخت آن را خارج کرده و ریش ریش کنید و کنار گذاشته تا خنک شود. قارچ را نیز شسته و اسلایس کنید و با حرارت بالا تفت دهید سپس مرغ های ریش ریش شده را به قارچ افزوده و کنار بگذارید.

مرحله 2

داخل تابه ای آرد را بریزید و تقت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و تفت می دهیم شیر را به آرامی می ریزیم تا آرد گوله نشود سپس در انتها نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط مرغ و قارچ را داخل سس می ریزیم.

مرحله 3

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. زرده را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سفیده را نیز با دور تند همزن بزنید تا حجیم و پنبه ای شود و زمانی که ظرف را برمی گردانید از ظرف نریزد. زرده را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس این مخلوط را روی مرغ و قارچ بریزید و به آرامی هم بزنید تا مرغ ها آغشته به تخم مرغ شوند.

مرحله 4

کف ظرف پیرکس مورد نظر را چرب کنید و مایه را داخل آن بریزید و در انتها روش پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید در این زمان اصلا درب فر را باز نکنید و از بیرون فر نگاه کنید هر زمان روی سوفله طلایی شد از فر خارج کنید و در همان ظرف سرو کنید. نوش جان

نکات و یادداشت ها

نباید ذره ای از زرده داخل سفیده باشد وگرنه فرم نمی گیرد - به قارچ ۱ ق غذا خوری آبلیمو اضافه کرده تا سیاه نشوند - می توانید ۲ دقیقه روی سوفله را گریل کنید - سوفله مرغ را می توانید در سولاردم با پایه کوتاه روی حالت کانوکشن در دمای ۱۶۰ درجه نیز بپزید.
استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی سوفله مرغ

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۱۵۳.۸۴ - %
چربی کل ۸.۶۹ - %
    چربی اشباع شده ۳.۸۶ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۹۸.۲۹ - %
سدیم ۲۰۴.۹۲ ۱۴ %
کربوهیدرات کل ۵.۵۰ ۴ %
    فیبر رژیمی ۰.۵۱ - %
    قند ۱.۷۳ - %
پروتئین ۱۳.۱۲ ۲۳ %
ویتامین A ۲۱۲.۲۶ ۲۴ %
کلسیم ۶۱.۶۷ ۶ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.