طرز تهیه کال کباب


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


هایده ابراهیم زاده

هایده ابراهیم زاده

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

کال کباب

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کال کباب یکی دیگر از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار کشورمان است که با بادمجان طبخ می شود. کال کباب خوشمزه از نظر مواد و روش پخت شباهت های زیادی به میرزا قاسمی دارد و مانند میرزا قاسمی اصالت آن متعلق به شمال کشور می باشد.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۶ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا بادمجان ها را با پوست تمیز می شوریم و روی اجاق و یا روی آتش کبابی می کنیم البته می توانید در فر نیز قرار دهید.سپس بادمجان های کبابی را پوست می گیریم و اگر بادمجان ها پر از تخم بودن آن ها را بیرون می آوریم.

مرحله 2

بادمجان ها را در کاسه ای می گذاریم و با گوشت کوب دستی یا برقی خوب آن ها را له می کنیم. سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و آنها را نیز یا با گوشت کوب له می کنیم و یا رنده ریز می کنیم و به بادمجان ها می افزاییم

مرحله 3

بعد نعناع،خلواش و چوچاق را که از قبل خرد کرده ایم را اضافه می کنیم و نمک،فلفل سیاه را روی مواد می پاشیم و گردو ها را آسیاب می کنیم و با آبغوره به مواد کال کباب می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله 4

کال کباب آماده شده را در ظرف مورد نظر می کشیم و با دانه های انار تزئین می کنیم و با نان یا برنج این غذای خوش مزه را سرو کنید.بهتر است کال کباب را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند. نوش جان

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کال کباب

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۳۵.۸۹ - %
چربی کل ۰.۳۲ - %
    چربی اشباع شده ۰.۰۵ - %
    چربی ترانس ۰.۰۰ - %
کلسترول ۰.۰۰ - %
سدیم ۲.۱۳ ۰ %
کربوهیدرات کل ۸.۷۴ ۷ %
    فیبر رژیمی ۲.۵۰ - %
    قند ۳.۱۹ - %
پروتئین ۰.۸۵ ۲ %
ویتامین A ۳۷.۱۵ ۴ %
کلسیم ۶.۱۹ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.