طرز تهیه کتلت بادمجان


clapping

۰ نفر این غذا را پسندیده اند

cooking

۰ نفر این غذا را پخته اند


به این غذا امتیاز دهید


زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

مشاهده پروفایل

به این غذا امتیاز دهید

تاریخ انتشار : ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

clapping

۰

cooking

۰

کتلت بادمجان

clapping

دمت گرم

cooking

منم پختم

diary

دفترچه

share

اشتراک


کتلت بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه به دو روش کلی تهیه می شود، روش روش کتلت بادمجان با گوشت چرخ کرده است و روش دوم که در این دستور به شما آموزش می دهیم کتلت بادمجان بدون استفاده از گوشت چرخ کرده است.

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه
۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت
۴۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای
۴ نفر


مراحل آماده سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه کتلت بادمجان ابتدا بادمجان ها را به صورت کبابی می پزیم. همانطور که در بالا اشاره کردیم، در صورتی که بو و طعم بادمجان کباب شده را نپسندیم، می توانیم بادمجان ها را در فر یا توستر کباب کنیم.

مرحله 2

پس از اینکه بادمجان ها را کباب کردیم، پوست آنها را به آرامی جدا می کنیم، سپس بادمجان ها را روی سطح کار قرار می دهیم و با یک کارد تیز به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله 3

توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن بادمجان به کاسه باید آب اضافی شان را بگیریم. در ادامه پیاز، سیب زمینی و سیر را پوستی می گیریم و به صورت ریز رنده می کنیم، سپس آب اضافی شان را به طور کامل می گیریم.

مرحله 4

در این مرحله سیر، پیاز و سیب زمینی رنده شده را به کاسه اضافه می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها به طور کامل خنک شدند، تخم مرغ ها را به همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.

مرحله 5

حالا مواد کتلت را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت به خوبی استراحت کند و طعم مواد با هم تلفیق شود.

مرحله 6

پس از گذشت این زمان کاسه حاوی مایه کتلت را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله 7

حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کتلت بر میداریم و با دست آنرا به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم، سپس با کف دست آنرا کمی تخت می کنیم و به آرامی درون روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شود.

مرحله 8

پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. هر سمت کتلت ها بسته به حرارت زیر تابه حدودا 3 تا 5 دقیقه زمان برای سرخ شدن کامل نیاز دارد.

مرحله 9

پس از اینکه کتلت ها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس کتلت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو می کنیم.

استاندارد آمریکا

جدول ارزش غذایی کتلت بادمجان

ارزش غذایی

میزان سرو 1 وعده غذایی کامل : 100 گرم

میزان در هر وعده درصد نیاز روزانه
کالری ۸۲.۷۶ - %
چربی کل ۳.۳۸ - %
    چربی اشباع شده ۰.۷۹ - %
    چربی ترانس ۰.۴۰ - %
کلسترول ۳۱.۵۱ - %
سدیم ۱۲۵.۳۴ ۸ %
کربوهیدرات کل ۱۱.۹۵ ۹ %
    فیبر رژیمی ۱.۹۶ - %
    قند ۲.۲۱ - %
پروتئین ۲.۲۱ ۴ %
ویتامین A ۳۶.۶۷ ۴ %
کلسیم ۱۴.۱۳ ۱ %
برای مشاهده وارد شوید

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.