کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. محبوبیت بیش از حد کوکو سیب زمینی ۲ دلیل اصلی دارد که یکی از این دلایل این است که این غذا خیلی سریع آماده می شود و مواد غذایی خاصی هم نیاز ندارد؛ دلیل دوم این است که با اینکه کوکو سیب ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۳۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی کوکو سیب زمینی

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی ابتدا باید سیب زمینی ها را آبپز کنیم، برای این مظنور ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم سپس به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله 2

حدود ۲۰ دقیقه زمان برای پختن سیب زمینی ها زمان نیاز است. پس از اینکه پخت سیب زمینی ها به پایان رسید کمی صبر می کنیم تا خنک شوند ( یا اینکه قابلمه را زیر آب سرد قرار می دهیم ) سپس پوست سیب زمینی ها را می گیریم.

مرحله 3

در این مرحله سیب زمینی ها را رنده کرده و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن پیاز به کوکو سیب زمینی اختیاری است ولی باعث خوشمزه تر شدن و پفکی تر شدن کوکو سیب زمینی می شود.

مرحله 4

در ادامه پیاز را رنده می کنیم و پس از اینکه با فشار دست آبش را گرفتیم ، پیاز رنده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در این مرحله تخم مرغ را به صورت جداگانه داخل یک کاسه کوچک می شکنیم و ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله 5

سپس شوید خشک را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که اضافه کردن شوید خشک علاوه بر اینکه عطر بهتری به کوکوی ما می دهد باعث زیباتر شدن ظاهر کوکوها نیز می شود.

مرحله 6

پس از اینکه مواد طعم دهنده را به تخم مرغ ها اضافه کردیم تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود و رنگ شان کمی کِرِمی شود. در ادامه تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

مرحله 7

اگر زمان کافی دارید بهتر است برای مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت مایه کوکو را در یخچال قرار دهید تا منسجم تر شود. البته اگر عجله دارید می توانید در همین مرحله کوکوها را سرخ کنید. در ادامه مقداری روغن در یک تابه تفلون می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله 8

پس از اینکه روغن داغ شد به اندازه یک پرتقال کوچک از مایه کوکو بر می داریم و با دست آنرا گرد می کنیم و در آخر با فشار کف دست آنرا صاف کرده و به آرامی در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو می کنیم.