کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز

کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز فواید بسیاری دارد. این کوکوی خوشمزه یک غذای کاملا گیاهی است که می توانید به عنوان یک شام سبک از آن استفاده کنید. ...

به این غذا امتیاز دهید

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه:

۱۰ دقیقه

مدت زمان پخت:

۳۰ دقیقه

هر وعده مناسب برای:

۴ نفر

اطلاعات کامل ارزش غذایی کوکو لوبیا سبز

مراحل آماده‌سازی و پخت

مرحله 1

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود و رنگش کمی تغییر کند.

مرحله 2

پس از اینکه رنگ پیاز شفاف شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که پیاز با ادویه ها یکدست شود. در همین حین لوبیا سبز را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. لوبیا سبز را کمی تفت دهید تا آب اضافی اش تبخیر شود.

مرحله 3

پس از اینکه لوبیا سبز کمی سرخ شد تابه را از روی حرارت بردارید تا لوبیا سبز و پیاز سرخ شده خنک شوند. در مرحله بعدی سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود سپس سیب زمینی را هم کنار بگذارید تا ختک شود.

مرحله 4

پس از اینکه لوبیا سبز و سیب زمینی خنک شدند ، آنها را داخل یک کاسه بزرگ و جادار بریزید. در ادامه سیر را رنده کنید و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب بزنید سپس به مواد اضافه کنید.

نظرات

برای ثبت نظر وارد شوید

تاکنون هیچ نظری برای این غذا ثبت نشده است.